Recuperar el temps perdut al Madriu

Autor: Editorial
Font: El Periòdic d'Andorra
Publicat el: 20 de Maig de 2010

Ha costat en arribar, va anunciar ahir que efectivament s’ha decidit que els tècnics de l’Executiu treballin amb el document del Pla de gestió de la Vall del Madriu elaborat pels cònsols, en què s’introduiran les esmenes i modificacions pertinents, i que posteriorment s’asseuran amb els quatre cònsols implicats per mirar de trobar un acord i aprovar el document definitiu.

En aquesta línia, el líder socialdemòcrata va deixar molt clar que l’objectiu no és modificar el contingut troncal del redactat del document –que donen per bo en molts dels seus apartats– sinó ampliar-lo i esmenar-lo per assegurar- se que compleix amb el que diu la Llei de patrimoni cultural del 2003 i amb el que estableix la declaració de patrimoni de la humanitat feta per la Unesco.

És a dir, el posicionament del Govern no admet cap dubte: les aportacions de l’Executiu s’introduiran per sumar i no per restar.

Aquest és un criteri que compartim plenament pels efectes positius que se’n podran desprendre i perquè és un gest que, lluny d’afegir llenya al foc, contribueix a l’esperit constructiu que ha de servir per tancar d’una vegada per totes aquesta qüestió pendent.

pdf3.jpg