PS i ApC volen desplegar el títol dos de la Carta Magna

Autor: m. s.
Font: bon dia
Publicat el: 16 d'Abril de 2010

El Partit Socialdemòcrata i Andorra pel Canvi han posat fil a l’agulla per mirar d’arribar a un acord que permeti completar d’una vegada per totes el desplegament del títol dos de la Constitució, el referent als drets i les llibertats.

Així ho van confirmar ahir les conselleres generals socialdemòcrates Mariona González i Rosa Gili i el parlamentari d’Andorra pel Canvi Òscar Encuentra, abans del començament de la sessió de control a l’executiu, que van explicar que dimecres van tenir una primera trobada per començar a treballar en aquesta línia.

Així, González i Encuentra, que van precisar que les trobades tindran d’entrada un caràcter setmanal, van explicar que el primer objectiu que s’han plantejat totes dues formacions és poder consensuar la modificació del Codi de Relacions Laborals, així com confeccionar una nova llei de llibertat sindical. Precisament, aquest segon text és el que va centrar la reunió de dimecres, “molt positiva” segons va assegurar Encuentra, ja que totes dues formacions coincideixen a assenyalar que la llei vigent “conté moltíssimes mancances”. Malgrat que no vol posar un termini per enllestir els treballs, González va destacar la voluntat de “treballar sense pausa” per tenir-los a punt al més aviat possible.

pdf3.jpg