Andorra i Ucraïna volen col·laborar en turisme

Autor: ana
Font: més andorra
Publicat el: 27 d'Octubre de 2009

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va rebre ahir al matí la visita de l’ambaixador d’Ucraïna, Anatoly Scherba, i del cònsol honorari del mateix país, Antoni Zorzano.

Posteriorment, tant l’ambaixador com el cònsol honorari d’aquest país de l’est d’Europa es van reunir amb el ministre d’Afers Exteriors, Xavier Espot, amb qui van parlar dels temes bilaterals en curs amb Ucraïna com una proposta d’acord de cooperació turística que ha de permetre incrementar els fluxos turístics i promoure les inversions econòmiques.

El ministre Espot i l’ambaixador d’aquest país de l’est d’Europa també van comentar les relacions de tots dos Estats amb la Unió Europea. Ucraïna va demanar al Principat el suport per a la seva candidatura com a membre no permanent del Consell de Seguretat de les Nacions Unides durant els anys 2016 i 2017, així com a la Junta Directiva de la Federació Internacional de la Creu Roja per a les eleccions que es celebraran properament.

Durant aquesta trobada tant Xavier Espot com l’ambaixador Anatoly Scherba van acordar seguir treballant en els temes en curs entre tots dos Estats per promoure les relacions bilaterals entre el Principat i Ucraïna.

pdf3.jpg