La millora del GAdA serà enllestida al mes de desembre

Autor: s. m.
Font: bon dia
Publicat el: 27 d'Agost de 2009

El Consell de Ministres va decidir en la reunió d’ahir contractar els serveis d’una empresa privada per a treballar durant la recta fi nal d’aquest exercici en la millora del sistema de gestió i avaluació de l’acompliment del funcionariat.

Així ho va fer conèixer ahir el cap del Govern, Jaume Bartumeu, qui en conferència de premsa va comentar que s’ha contractat aquesta empresa “per un import de 45.500 ISI inclòs”, perquè a la darreria de l’any tingui enllestides i contrastades les millores per aplicar en la gestió d’aquesta prestació dels funcionaris.

Bartumeu va comentar que “com més aviat es tinguin els resultats, millor”, i va argüir que s’havia escollit aquesta empresa privada, entre altres tres candidats, perquè és la més solvent i, alhora, la més econòmica i la que complia amb més exactitud els requeriments previs formulats en l’edicte públic. Tot i això, el cap del Govern espera a rebre els primers resultats durant la primera quinzena del mes de novembre.

Cal recordar que el quatre d’agost passat es va acordar no aplicar el sistema de gestió de l’acompliment aquest any 2009, després d’una reunió que Jaume Bartumeu, acompanyat pels secretaris d’Estat de Funció Pública i de l’Interior -Marc Miró i Bruno Bartolomé-, va mantenir amb una delegació de les diferents associacions dels cossos de l’Administració.

En aquesta mateixa trobada amb els representants sindicals es va acordar també la futura constitució d’una taula de treball per a estudiar la revisió de la gestió de l’acompliment i per a analitzar la manera com es pot tornar a aplicar en l’exercici 2010.

pdf3.jpg