Bartumeu assisteix a la trobada del PSC a Vilopriu

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 27 d'Agost de 2009

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, participarà aquesta tarda a Les trobades ciutadanes d’esquerres que un any més organitza el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a la localitat empordanesa de Vilopriu, segons van confirmar ahir fonts de l’executiu.

Bartumeu, que ja havia participat en anteriors edicions a la trobada on ho farà enguany per primera vegada com a cap de Govern, intervindrà a l’acte juntament amb el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, el conseller d’Economia de l’executiu català, Antoni Castells, la vicepresidenta del grup socialista europeu i eurodiputada Maria Badia i l’eurodiputat Raimon Obiols. La trobada, que començarà a les set de la tarda a Can Mallot, reuneix cada estiu a Vilopriu el sector més catalanista del PSC.

Aprovat l’avantprojecte de llei de la signatura digital

El consell de ministres d’ahir, entre d’altres projectes, va donar el vist i plau a l’avantprojecte de llei de la Signatura Digital. Un projecte del que Jaume Bartumeu, cap del Govern, poc va voler dir, a l’espera de tancar definitivament el text. Això es produirà al llarg d’aquesta setmana, quan l’executiu i els delegats del projecte, facin tota una sèrie de reunions tècniques que els hi permetran redactar el text definitiu que es presentarà, en el futur, al Consell General.

Cal recordar que el grup parlamentari socialdemócrata va presentar un text alternatiu al projecte de llei liberal de sinatura electrònica que finalment no va ser aprovat per exhauriment de la legislatura. Aquest text alternatiu ha estat fet servir per l’actual Govern per crear el nou projecte.

pdf3.jpg