El PS certifica que la titularitat dels dominis es va mantenir

Autor: m.m.
Font: bon dia
Publicat el: 23 de Juliol de 2009

El grup parlamentari socialdemòcrata va trametre dimarts passat al Consell General la resposta a la pregunta formulada per Coalició Reformista (CR) respecte al canvi produït en les webs del Govern, amb un document adjunt en què certifica que la titularitat dels dominis govern.ad i presidencia.ad es va mantenir a cada moment.

El certificat, que data del 29 de juny i està signat per l’Oficina de Marques del Principat d’Andorra (OMPA), sosté que el titular dels dos dominis “és el Govern, i fa constar que no s’ha inscrit cap modificació de la titularitat”.

En aquest sentit, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, al· lega, mitjançant la resposta parlamentària tramesa dimarts passat, que “es va procedir a redireccionar presidencia.ad i capdegovern.ad a jaumebartumeu. ad, per actualitzar-ne el contingut de forma ràpida”, i matisa que l’operació es va dur a terme “sense cap cost per a l’Estat”.

“En cap moment es va canviar la titularitat dels dominis”, assegura el cap de Govern, que explica que el redireccionament es va realitzar com una “actuació tècnica provisional”. Així mateix, Bartumeu explica mitjançant la resposta parlamentària que el dia 18 de juny “es va procedir, sense cost, a posar una imatge informativa que assenyalava que les webs estaven en construcció”, de manera que “en el moment que es va entrar la pregunta al registre del Consell General, l’enllaç redireccional ja estava anul·lat”.

Finalment, Bartumeu va anunciar que les dues webs tornaran a estar actives a principis del mes vinent, “quan la nova imatge de govern.ad estigui realitzada” i es redireccionin els dos dominis a la nova web del Govern”.

El Govern designarà un director per a la duana

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va confirmar ahir que “queda pendent la designació d’un director” de la duana. Bartumeu va explicar que, de moment, s’ha estructurat el cos especial en dues direccions adjuntes perquè una es dediqui a la gestió dels acords exteriors i l’altra al treball intern del departament, i va afirmar que “amb la reforma tributària la duana està cridada a tenir un paper molt important en les relacions exteriors”.

Llum verda al registre de les organitzacions sindicals

El consell de ministres va aprovar ahir el reglament per posar en marxa el registre de les organitzacions sindicals, una reivindicació que ha estat habitual durant els últims anys per part dels diferents sindicats. Segons va explicar ahir el cap de l’executiu, Jaume Bartumeu, en la compareixença setmanal, amb la iniciativa es compleix “el que disposa la llei, segons la qual els sindicats han de disposar d’un registre diferenciat de les associacions”.

pdf3.jpg