Estònia demana suport per a la seva candidatura a la Unesco

Autor:
Font: Bon Dia
Publicat el: 7 de Juliol de 2009

Xavier Espot, el nou ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, va mantenir ahir una reunió oficial amb l’ambaixador d’Estònia acreditat a Andorra i amb residència a Madrid, Andrés Rundu, amb motiu del seu acomiadament per considerar que ja havia finalitzat la seva “missió”. 

L’ambaixador va informar que retorna al ministeri d’Afers Exteriors d’Estònia per ocupar- se dels països asiàtics i del Pacífic. La nota més destacada d’aquesta trobada va ser la petició que va fer l’ambaixador, que va aprofitar la reunió amb el ministre per entregar-li la demanda de suport d’Andorra a la candidatura d’Estònia al comitè del Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

Es tracta de la primera candidatura que Estònia presenta a aquest comitè. El diplomàtic estonià va informar el ministre Xavier Espot que el seu substitut en el càrrec, Toomas Kahur, arribarà a Madrid durant el mes d’agost.

El ministre Espot i l’ambaixador Rundu es van felicitar de les bones relacions i la bona cooperació que hi ha entre els dos països i desitgen que els vincles es puguin estrènyer en el futur.

pdf3.jpg