El ministre Naudi es reuneix amb el Sipa per fer una primera aproximació

Autor: m.r.
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 23 de Juny de 2009

Paral.lelament a l’activitat registrada a la Batllia, les instal.lacions de la Policia van ser ahir l’escenari d’una reunió en la qual el ministre d’Interior, Victor Naudi, va mantenir un primer contacte amb el Sindicat de la Policia (Sipa), una trobada que el secretari del sindicat, Manel Valero, va considerar com un primer “acostament” amb el socialdemòcrata.

Tot i això, Valero va afirmar que la voluntat del Sipa era que cap dels punts tractats a la reunió transcendís, tret de la “bona sensació” i la “cordialitat” constatada en aquesta primera cita.
Així, després que el sindicat policial enviés la setmana passada una carta al propi Naudi en la qual li reclamava que s’aclarís la situació en què es troba l’actual director del cos, Joan Ramon Peralba, Valero va indicar que, “un cop tot està entrat al Govern”, a hores d’ara només poden esperar, ja que “no tenim una resposta”. D’aquesta manera, el Sipa es mostrava ahir al marge de qualsevol polèmica, un fet que molt tindria a veure amb el missatge de tranquil.litat donat al cos des del Ministeri d’Interior la setmana passada, en què s’indicava com Peralba estaria en funcions en el càrrec fins que es nomeni un substitut per dirigir el cos.

NAUDI, CAMÍ DE LA DIAGNOSI
Naudi va confirmar ahir que la trobada mantinguda amb el Sipa –i que precedeix la que demà mantindrà amb el representant de Bombers, així com la que el reunirà amb agents penitenciaris aquest dijous– és un dels passos a seguir per “acabar de fer una diagnosi” i poder així “prendre decisions”. Sobre el cas de Peralba, va recordar que “està en funcions”, que és “el que toca”, recordant que les mesures per implementar el màxim possible la situació dels cossos d’Interior arribaran un cop s’interioritzin totes les impressions.

pdf3.jpg