Sumar esforços i retallar despeses

Autor: editorial
Font: bon dia
Publicat el: 12 de Juny de 2009

Els comuns de la Massana i d’Ordino han editat la primera guia turística conjunta de les valls del nord, que integra tota l’oferta cultural, esportiva, d’oci i de natura de les dues parròquies.

Es tracta sens dubte d’una molt bona iniciativa ja que, d’una banda, la concentració de tota la informació en una única publicació facilitarà molt les coses als turistes i visitants que vulguin descobrir la vall del Nord, i de l’altra, la unió d’esforços comportarà un estalvi de 12.000 euros en la partida de promoció turística de cada una de les corporacions parroquials, quantitat que podran destinar a d’altres accions de promoció, un fet indispensable tenint en compte la situació per la qual passa el sector turístic.

Així mateix, l’entesa entre les dues administracions parroquials posa de manifest la capacitat de sumar esforços per anar endavant en un projecte comú. Malgrat que hi ha altres exemples de col·laboració entre administracions, seria convenient que iniciatives d’aquest tipus sovintegessin encara més i se sumessin esforços en benefici del país.

pdf2