Jaume Bartumeu es compromet a donar suport al BC River Andorra

Autor: p.m.
Font: més andorra
Publicat el: 12 de Juny de 2009

 El cap de Govern, Jaume Bartumeu, es va comprometre a «donar suport» al BC River Andorra, però va afegir que el club ha de buscar patrocinadors per mantenir la permanència.

Segons va explicar Bartumeu, la setmana vinent es trobaran membres del Govern amb la junta directiva del River per estudiar la situació. Per al cap de Govern, «crec que entre tots ens en sortirem». Aquestes declaracions les va dur a terme durant la recepció que va fer a la delegació andorrana dels Jocs dels Petits Estats a l’edifici del Govern.

El líder de l’Executiu va afirmar també que hi haurà un secretari d’Estat d’Esports aviat i que aquesta àrea dependrà directament de l’Executiu a través de Presidència. També va declarar que el Govern donava molta importància a l’esport, però va afegir que «s’ha de tenir en compte també la migradesa del pressupost».

Pel que fa als membres de la delegació andorrana a Xipre, va agrair-los la seva dedicació i va comentar que estava content per les 17 medalles que havien assolit, però que ho estaria igualment satisfet si n’haguessin tingut menys.

pdf2