Bartumeu confia que els ciutadans li donaran el suport suficient per governar

Autor: Sergi Moral
Font: Bon Dia
Publicat el: 25 d'Abril de 2009

L’acte de tancament de campanya de l’Alternativa s’ha fet a la vela de Sant Julià de Lòria. Allí, el candidat a cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha fet una darrera crida perquè el diumenge els ciutadans vagin a votar per fer possible el canvi necessari i perquè ‘Andorra estigui governada per gent que sap on va, de tornar a la seriositat en la gestió i deixar de banda la improvisació. Estic convençut que el ciutadà pensarà en això el diumenge i donarà els seus dos vots a un sol projecte, el socialdemòcrata’.
Els candidats, militants i simpatitzants del Partit Socialdemòcrata i l’Alternativa -unes 400 persones aproximadament- s’han reunit aquest divendres a la nit a la vela de Sant Julià de Lòria per tancar la campanya electoral abans del dia de reflexió. El candidat a cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha fet una darrera crida a la ciutadania perquè vagi a votar el diumenge pensant que ‘és l’hora del canvi necessari, que Andorra estigui governada per gent que sap on va, de tornar a la seriositat en la gestió i deixar de banda la improvisació. Estic convençut que el ciutadà pensarà en això el diumenge i donarà els seus dos vots a un sol projecte, el socialdemòcrata’.
De fet, aquest és un temor contra el que han intentat combatre els socialdemòcrates des de l’inici de la campanya, i és que per incentivar el vot a les llistes parroquials en les quals tenen menys incidència, confien que el vot a la llista nacional pugui arrossegar vot cap a la candidatura territorial.
Bartumeu també ha tingut paraules per als militants que durant tota aquesta campanya han estat treballant per fer arribar el missatge. ‘Crec que hem aconseguit traslladar als andorrans que la força política que veritablement garanteix el canvi que necessita Andorra és la del PS i l’Alternativa’, ha dit el candidat, i ha afegit que ‘formem un equip preparat per a governar’.