El PS enumera les ‘40 raons per votar socialdemòcrata’

Autor: a. t.
Font: diari d'andorra
Publicat el: 22 d'Abril de 2009

El candidat a cap de Govern del Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va presentar ahir un nou tríptic que ha d’ajudar L’Alternativa a continuar amb la campanya, titulat 40 raons per votar socialdemòcrata. El document ha estat elaborat pel número tres de la llista nacional, Francesc Rodríguez, i el candidat d’Ordino, Esteve López.

Segons va explicar Rodríguez, el fulletó recull un resum del programa electoral del PS, on “es dóna rellevància a alguns punts que normalment trobo a faltar en els debats electorals que estan tenint lloc”. Bartumeu va puntualitzar que el tríptic resumia de manera molt adient el programa de la formació i que ell tan sols havia modificat el primer dels quaranta punts, on es remarca que es farà un pacte pel treball dins el marc del que tothom anomena “constitució econòmica”.

A la compareixença dels socialdemòcrates també hi era present l’independent Bruno Bartolomé, que va aprofitar per rebatre el que el cap de Govern en funcions, Albert Pintat, va formular en una emissora de ràdio, al·legant que tots els funcionaris s’apuntaven a les llistes de L’Alternativa. “És absolutament fals”, va explicar Bartolomé, “ja que tant a Andorra pel Canvi com fins i tot a Coalició Reformista hi ha persones que treballen a la funció pública i que, a més, estaven a la plataforma sindical”.

pdf3.jpg