Alay defensa el subsidi d’atur davant de “les mentides a Internet i a les cases”

Autor: gabriel pérez
Font: diari d'andorra
Publicat el: 22 d'Abril de 2009

El cap de la llista parroquial de L’Alternativa a la Massana, Vicenç Alay, va lamentar ahir “les mentides que s’estan explicant a algunes cases i pàgines d’Internet” sobre la proposta d’assegurança d’atur que presenta el programa de la formació socialdemòcrata. A la reunió de poble celebrada ahir al teatre de Les Fontetes, els candidats de la formació van defensar la mesura, a la vegada que van reiterar les crítiques i acusacions d’“amagar-se” i “disfressarse” cap a Coalició Reformista i Andorra pel Canvi.

El cap de llista massanenc va recordar que el subsidi d’atur “serà per a qui hagi perdut la feina de manera involuntària, i si es rebutja un treball es perdrà”. Aquest fet evitarà que es pugui “viure tota la vida al sofà a costa de la padrina”. Vicenç Alay, a més, va recordar com es va crear el PS en contraposició, segons va indicar, al procés seguit per CR i ApC. “El partit no va néixer ni per dissimular les trajectòries de cadascun de nosaltres ni adoptant un nou disseny i posant el rellotge a zero com està ara de moda”, va dir el candidat parroquial de L’Alternativa, que també va assegurar que “canviant de jaqueta i amb campanyes publicitàries surten partits daurats per fora però poc fets per dins i no comestibles”.

L’acte l’havia obert la presidenta del PS, Mariona González, que també va atacar les files rivals. “Els adversaris vénen a la nostra, però els fa vergonya reconèixer que s’han equivocat i s’han amagat”, va indicar la candidata nacional de la formació, que va ironitzar en comentar que “cada cop és més difícil trobar un liberal, ja no en queden, no els trobareu ni sota les pedres; s’han convertit en temps rècord en reformistes”. González va mostrar-se confiada que els electors sabran “descobrir el grau de credibilitat d’aquesta disfressa”. El número dos de la llista parroquial, Claudi Benet, tampoc no va mossegar-se la llengua i va afirmar que “Nomen em recorda Borís I”.

L’acte, com ja és habitual, el va tancar el cap de llista nacional, Jaume Bartumeu, que va lamentar que “com més avança la campanya més avança la taxa d’engany”. El líder socialdemòcrata va admetre que “hi ha candidats amb anuncis gairebé cinematogràfics”, però va retreure que “al darrere no tenen projecte i els assessors marxaran l’endemà de les eleccions”. El cap de llista va incidir en “la necessitat de reestructurar l’administració” sense “culpar els funcionaris dels mals del país”.

pdf3.jpg