Bartolomé afirma que Pintat “falta a la veritat” en criticar els funcionaris

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 22 d'Abril de 2009

El número deu de la candidatura nacional de l’Alternativa, l’independent Bruno Bartolomé, va respondre ahir a les crítiques del cap de Govern a la plataforma sindical i va assegurar que “Pintat falta a la veritat” quan manté que els dirigents sindicals han estat més pendents de fer política de partit que no pas de voler resoldre qüestions com la mútua dels funcionaris.

Bartolomé, que va considerar “injust” el tracte donat per Pintat, va recordar que durant aquest últim any la plataforma sindical ha presentat una modificació de la Llei de funció pública de l’any 2000, el decret “sencer” de carrera professional del cos especial d’ensenyament, una modificació del sistema GAdA amb el que anomenaven “la bossa dels punts” i ha demanat revisar el finançament de la jubilació dels funcionaris, entre altres actuacions.

Segons Bartolomé, que va explicar que “tot això es va rebutjar” i que l’únic que es va obtenir va ser que “l’endemà de Meritxell, en el paquet de mesures urgents se’ns retirés la mútua”, Pintat no ha reconegut que “aquesta feina estava feta i impresa en paper” i ha “faltat a la veritat” en considerar que els líders sindicals “es van limitar a fer promoció política”.

Bartolomé també va recordar que a les llistes d’altres partits, “fins i tot a les de Coalició Reformista”, hi ha persones que van estar “lluitant activament” i que van “participar en l’assemblea” en defensa dels drets. Pel candidat independent, “sembla” que els funcionaris que ara són a les llistes de CR “aparentment” durant aquest temps no van fer “política contra el Govern”, tot i haver “participat” en les reunions i les manifestacions.

En una línia similar es va expressar el secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), Gabriel Ubach, que va recordar que “va ser el PLA el primer a incloure líders sindicals a les llistes electorals”.

pdf3.jpg