La candidatura d’Encamp insisteix en la gratuïtat del túnel d’Envalira

Autor:
Font: El periòdic d'Andorra
Publicat el: 20 d'Abril de 2009

Els candidats a la territorial d’Encamp van tornar a insistir ahir durant la reunió pública que va tenir lloc al Pas de la Casa en el compromís de negociar amb la concessionària del túnel d’Envalira la gratuïtat del seu peatge per a les persones que viuen i treballen al Pas de la Casa.

El candidat pel PS i L’Alternativa per la llista nacional, Jaume Bartumeu, i els de la territorial, Josep Dalleres i Maria Pilar Riba, es van aplegar al Poliesportiu del Pas de la Casa per tal d’exposar les línies generals del programa del PS per a la legislatura dels pròxims quatre anys i per recollir i respondre a les peticions de les persones que viuen i treballen al Pas de la Casa.

El cònsol d’Encamp, Miquel Alís, i els candidats Francesc Rodríguez (nacional) i Carolina Poussier també van participar en l’acte adreçant-se al públic assistent per animar-los que el dia 26 introdueixin, tant a la urna nacional com a la territorial, la mateixa papereta: la del PS i la de l’Alternativa.

Bartumeu, que en la seva visita del divendres passat al Pas va centrar el seu discurs en la gent jove, va exposar ahir les línies generals pel que fa al model econòmic. El cap de llista nacional va assenyalar que “l’objectiu primer de la nostra reforma fiscal és el benefici del ciutadà andorrà”. Els socialdemòcrates van indicar que, amb un model fiscal més just i organitzat, els recursos seran suficients per donar els serveis socials que es proposen al programa. Quant a les propostes de l’àrea social, Riba va exposar les línies de benestar social. Unes polítiques que, segons Dalleres, “es podran dur a terme gràcies a un nou sistema fiscal just i coherent”.

pdf3.jpg