L’Alternativa recorre per tot el país «el camí del canvi»

Autor: e. o. g
Font: més andorra
Publicat el: 20 d'Abril de 2009

20090414 Marxa popular

Candidats, militants i simpatitzants de l’Alternativa van recórrer simbòlicament el «camí del canvi». Amb bicicleta, a peu, amb patins o patinet, van sortir de diferents punts del país per trobar- se al Parc Central, a Andorra la Vella.

«Hem volgut simbolitzar el camí del canvi necessari que els ciutadans ens demanen d’encapçalar», va declarar el candidat a cap de Govern, Jaume Bartumeu –que es va incorporar a la columna que baixava de les Valls del Nord a Sant Ermengol–, i va afegir que «els socialdemòcrates sabem on anem, tenim un gran equip i la il·lusió per aconseguir-ho».

La caminada va servir a Bartumeu per exposar les principals línies del programa de l’Alternativa en matèria esportiva. Els socialdemòcrates prioritzen l’esport base, que volen instaurar com un pilar fonamental de l’educació, formant els joves en valors com el treball en equip, l’esforç i la solidaritat. En la mateixa línia, Bartumeu va manifestar que «s’ha de respectar, més del que ho ha fet el govern sortint, el voluntariat», que dedica hores de lleure a fomentar la pràctica esportiva des dels clubs i les federacions. Segons el candidat, Andorra no pot aspirar a formar «grans campions olímpics», però cal ajudar els esportistes amb possibilitats a representar «amb dignitat» la bandera andorrana.

pdf3.jpg