Comunicat de premsa relatiu a la presentació del nou blog de la candidatura del PS a Sant Julià

Autor:
Font:
Publicat el: 9 d'Abril de 2009

El candidat a cap de Govern, Jaume Bartumeu, i la candidatura de Sant Julià de Lòria presenten el bloc: www.lalternativasantjulia.blogspot.com, una plataforma creada amb l’objectiu d’aportar informació detallada als ciutadans, fent ús dels avantatges que ofereix aquesta eina, com la immediatesa, la transparència i la interactivitat; i és que els candidats de Sant Julià de Lòria atendran, a través d’aquest bloc, de forma personal, totes les consultes que rebin.

Pel que fa a continguts, el bloc ofereix diversos apartats i seccions, com la publicació d’articles i notícies, la difusió de tota l’activitat de la candidatura de Sant Julià o fotografies i gadgets, per exemple. De la mateixa manera, difon tot allò que fa referència a la campanya del Partit Socialdemòcrata amb l’Alternativa a nivell nacional.

D’aquesta manera, la candidatura del PS a Sant Julià suma un canal més de comunicació a l’hora d’acostar les propostes als ciutadans, un mitjà que garanteix la reciprocitat en la transmissió d’informació. En aquest sentit, la candidatura de Sant Julià de Lòria pretén aportar continguts programàtics, recollir inquietuds dels ciutadans i compartir tots aquells temes que puguin ser d’interès general.

El bloc és operatiu des de finals de març: s’ha impulsat coincidint amb la campanya electoral i en concordança amb la resta d’iniciatives que formen part de la plataforma tecnològica desenvolupada pel PS i l’Alternativa. Així, el bloc ofereix els enllaços amb la resta de webs del Partit Socialdemòcrata (www.jaumebartumeu.ad, www.psa.ad i www.alternativa.ad) i complementa aquestes pàgines, juntament amb el bloc de la candidatura d’Escaldes-Engordany.

A través d’aquestes iniciatives el Partit Socialdemòcrata amb l’alternativa vol actuar d’acord amb les propostes sobre noves tecnologies que recull el programa electoral, treballant per al foment de les mateixes, a la vegada que emprant-les a favor de la transparència i del diàleg amb el ciutadà.

Andorra la Vella, 9 d’abril del 2009