El PS difondrà en directe la campanya per televisió

Autor: m.r
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 9 d'Abril de 2009

El candidat de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, va presentar ahir a la tarda les plataformes d’internet del PS i l’Alternativa, modernitzades recentment per afrontar una campanya electoral que vagi en consonància amb les propostes sobre noves tecnologies que inclou el programa. Precisament per encarar la campanya amb accés a tots els que hi estiguin interessats, el PS obrirà durant aquests dies un canal que oferirà la difusió en directe i sobre demanda de totes les rodes de premsa i mítings de campanya.

Fent una crida a la “democràcia participativa” en pro de “la transparència i la seguretat”, Bartumeu va indicar que les propostes del PS passen per “agilitzar la llei de la signatura digital” com a pas previ d’un desenvolupament reglamentari que faci possible, finalment, un “edifici administratiu virtual”. A més, el candidat afavorit ahir pel baròmetre del Ministeri de Finances va indicar que caldrà “protegir la seguretat de les dades personal” una feina que anirà en consonància amb l’Agència de Protecció de Dades (APDA), ens amb el qual hi ha una “bona relació”. Entre la resta de propostes en matèria de noves tecnologies, el PS vol evitar la fractura digital i “democratitzar l’accés a internet” amb una reducció de les tarifes, ja que el Servei de Telecomunicacions d’andorra (STA) “no té dèficit i genera beneficis”.

Pel que fa als tres portals renovats –el del PSA, el del candidat i el de l’Alternativa– els socialdemòcrates ja han rebut ja més d’11.000 visites des de més de 50 països. Bartumeu es va reunir ahir, a més, amb representants de Càritas i de la Plataforma d’ONG d’Andorra, treballadors de l’STA i amb representants de l’Associació de Pares Separats, així com amb l’Apaag.

pdf3.jpg