Bartumeu exposa els eixos del projecte de l’Alternativa a l’ABA

Autor: Redacció/ana
Font: Bon dia
Publicat el: 2 d'Abril de 2009

El candidat a cap de Govern de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb la direcció de l’Associació de Bancs d’Andorra (ABA), en una trobada on van ser presents també els cinc directors generals de les cinc entitats bancàries del país.

Bartumeu va explicar als banquers quin són els eixos programàtics de l’Alternativa en tots els aspectes que afecten a l’activitat financera. En aquest sentit, el candidat a cap de Govern socialdemòcrata va assegurar que “hem parlat del paradís fiscal i de la necessitat de sortir de les llistes, de la reforma tributària i de l’endeutament de l’Estat”.

Bartumeu es va mostrar satisfet de la trobada amb l’ABA, reunió que havia solicitat l’Associació de Bancs d’Andorra, ja que en respondre a la pregunta de com havien reaccionat els banquers davant les propostes plantejades per la seva formació política, el candidat va assegurar que “els he trobat raonablement disposats a treballar conjuntament en el nou escenari que esperem que els ciutadans i ciutadanes ens ajudaran a dibuixar a partir del 27 d’abril”.

El líder socialdemòcrata també es va referir a la trobada d’avui a Londres del G20. Tot i que va confessar que en la reunió amb l’ABA en van parlar ben poc, i va deixar clar que “sóc dels que penso que amb G20 o sense G20 el problema nosaltres el tenim a Madrid a París i a Brussel·les”.

Ja a la tarda Bartumeu, que avui exposarà els compromisos socialdemòcrates amb Andorra en un acte a la Seu d’Urgell, es va reunir amb els gestors immobiliaris, l’AGIA, en el marc de trobades i visites que porta fent tota la legislatura per copsar les necessitats dels diferents sectors econòmics del país i fer-los saber quines són les propostes socialdemòcrates.

pdf3.jpg