Bartumeu explica a l’ABA el seu programa financer

Autor: ANA
Font: Més Andorra
Publicat el: 2 d'Abril de 2009

El candidat de l’Alternativa i líder del Partit Socialdemòcrata (PS), Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb la direcció de l’Associació de Bancs d’Andorra (ABA). A la trobada, que es va allargar durant un parell d’hores, també hi eren presents els directors generals de les cinc entitats bancàries ubicades al país.

Bartumeu va explicar als banquers quin són els eixos programàtics de l’Alternativa en tots els aspectes que afecten a l’activitat financera. En aquest sentit, el candidat a cap de Govern socialdemòcrata va dir que «hem parlat del paradís fiscal i de la necessitat de sortir de les llistes, de la reforma tributària i de l’endeutament de l’Estat».

Bartumeu semblava satisfet de la trobada al sortir de la seu de l’ABA, ja que responent la pregunta de com havien reaccionat els banquers davant les propostes plantejades per la seva formació política, el candidat va dir que «els he trobat raonablement disposats a treballar conjuntament en el nou escenari que esperem que els ciutadans i ciutadanes ens ajudaran a dibuixar a partir del 27 d’abril». El candidat a cap de Govern per l’Alternativa també es va reunir ahir a la tarda amb representants del Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA).

pdf3.jpg