El PS creu «útil» fer un cara a cara amb Gabriel

Autor: Redacció
Font: Més Andorra
Publicat el: 23 de Març de 2009

El candidat de l’Alternativa, Jaume Bartumeu, reitera la seva petició de fer un debat cara a cara amb el candidat liberal, Joan Gabriel. Bartumeu considera que seria «molt útil» per als ciutadans escoltar un debat d’aquestes característiques on es confrontessin els projectes dels dos grups que, segons ell, poden aspirar a governar.

«Si el candidat Joan Gabriel es negués a aquest debat cara a cara, tindria un comportament evasiu, adreçat a intentar dissimular la seva evident responsabilitat directa en la política del Govern d’Albert Pintat d’aquests quatre anys», va manifestar Bartumeu, que espera que el candidat de la Coalició Reformista (CR) accepti fer el debat i no s’aixoplugui en el fet que encara no disposin del programa que volen presentar als ciutadans.

Així, els socialdemòcrates confirmen que hi ha dues emissores de ràdio del país que s’han interessat per acollir aquest cara a cara, a les quals Bartumeu ha manifestat la seva disponibilitat. De la mateixa manera, l’Alternativa recorda que aquest debat cara a cara no n’exclou d’altres amb la participació del conjunt de les forces polítiques que es presenten a les eleccions generals.

pdf1