Bartumeu garanteix als empleats de l’escola de Meritxell que resoldrà el conflicte

Autor:
Font:
Publicat el: 12 de Març de 2009

Diari d'Andorra

A. Tugas 

Una delegació de tres representants dels treballadors de l’escola de Meritxell va visitar ahir el candidat a cap de Govern de L’Alternativa, Jaume Bartumeu.

El líder socialdemòcrata va assegurar als treballadors que resoldria el conflicte laboral que s’arrossega al centre des de fa mesos si guanyava les eleccions. Els treballadors van acudir a l’oficina parlamentària acompanyats del secretari general de la Unió Sindical (USdA), Gabriel Ubach, i de l’assessor jurídic dels empleats de l’escola, Joan Forner, que alhora és el número disset de la llista nacional de L’Alternativa.

Els professionals del centre van posar de manifest una vegada més la manca de mitjans humans i materials que fa temps que denuncien públicament, i el greuge comparatiu que ha suposat que se’ls hagi congelat el sou enguany, “mentre que a l’escola se segueixen mantenint vuit directors”.

Els treballadors tampoc no accepten el nou reglament, que segons ells ha vingut “imposat” després que el van estar exigint durant mesos. Segons Forner, “es tractava de donar més seguretat jurídica als empleats, i no de retallar encara més els drets que els corresponen”

pdf3.jpg