Suport de Bartumeu a la manifestació dels empleats de l’Escola Meritxell

Autor:
Font:
Publicat el: 12 de Març de 2009

BonDia

Marià Miño 

El cap de l’oposició i candidat a cap de Govern per L’Alternativa, Jaume Bartumeu, va expressar aquest dimecres el seu suport a la manifestació convocada pels empleats de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell per al proper dilluns 23 de març.

Segons va explicar l’assessor dels treballadors de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Joan Forner, després de reunir-se amb el cap de l’oposició, aquest va donar suport a l’acte i es va excusar per endavant per no poder assistir-hi.

El col·lectiu demana que s’aprovin uns estatuts consensuats amb els empleats i que s’igualin les condicions de treball, de manera que s’acabin els contractes en precari. En aquest sentit, Forner va explicar que Bartumeu “és conscient de la situació” i que és partidari de “canviar la gestió” actual de l’Escola Especialitzada.

D’altra banda, Forner va assegurar que el col·lectiu està “molt enfadat amb les declaracions del president del patronat [Joan Sansa], dient que la culpa de la situació actual és nostra”. Sobre aquesta qüestió, l’assessor dels treballadors va assegurar que “el millor que podria fer [Sansa] és dimitir” i va avançar que no serà un interlocutor vàlid de cara a les negociacions. De moment, el col·lectiu manté les mobilitzacions, a l’espera que el patronat es posi en contacte amb l’assessor dels treballadors. Segons va avançar Forner, la direcció va proposar una reunió de cara al proper dilluns a un dels treballadors, que va emplaçar-los a concretar la data amb l’assessor legal.

pdf1