Jaume Bartumeu nega les suposades negociacions amb Dolsa i Garrallà

Autor:
Font:
Publicat el: 21 de Gener de 2009

BonDia

ANA/ REDACCIÓ

EL candidat a cap de Govern de l’Alternativa i president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va qualificar “d’intoxicació pura i dura” les informacions que apuntaven a una negociació de l’Alternativa amb el PRO d’Enric Dolsa i el GDP dels germans Garrallà.

Les suposades converses haurian de servir per intentar incorporar-los al projecte que lidera el Partit Socialdemòcrata. Bartumeu ho va desmentir a través d’una carta adreçada a tots els militants i simpatitzants de l’Alternativa, en què atribueix el que ell anomena “intoxicació” al resultat de l’acte de l’Alternativa a Ordino, dissabte passat, ja que diu que “la societat andorrana va poder veure que els socialdemòcrates, amb l’Alternativa, estem a punt, preparats per governar. Precisament per això hi ha alguns sectors que s’han posat molt i molt nerviosos, i comencen a intentar intoxicar l’opinió pública”.

Llei d’impacte ambiental

El grup parlamentari socialdemòcrata ha expressat la seva preocupació per la poca celeritat que mostra la comissió legislativa de Medi Ambient per enllestir la tramitació del projecte de llei d’avaluació ambiental estratègica de plans i programes, i d’avaluació d’impacte ambiental de projectes. Tot i el tractament d’urgència que va rebre de Sindicatura, la comissió es troba força endarrerida. Els consellers generals Maria Pilar Riba i Víctor Naudi s’han adreçat a la consellera Lourdes Font perquè convoqui una reunió per enllestir el debat de les esmenes que estan pendents de discussió.

pdf1