El PS ‘vacuna’ els militants contra “intoxicacions”

Autor:
Font:
Publicat el: 21 de Gener de 2009

elperioidic.gif  

El Periòdic

Els militants del Partit Socialdemòcrata van rebre ahir una carta, per via electrònica, en què el candidat, Jaume Bartumeu, els prevenia contra les “intoxicacions” que haurien de suportar en els propers mesos alhora que els demanava “tranquil·litat”.

A la carta, a la qual ha tingut accés aquest rotatiu, el líder de l’Alternativa es referia a una informació apareguda ahir a el Diari d’Andorra en què s’afirmava que Bartumeu havia buscat el suport del Partit Renovador d’Ordino, encapçalat per Enric Dolsa, i de “les restes del CDA” encapçalades pels “germans Garrallà” a la Massana.

El candidat socialdemòcrata va desmentir a la carta aquesta informació, a la vegada que lamentava que “cap periodista d’aquell diari em va telefonar abans d’escriure”. Bartumeu explica a la missiva que si l’haguessin trucat hauria desmentit la informació i “no els hauria estat possible publicar la intoxicació” que “és la primera” perquè “en vindran d’altres”. En aquest sentit, va demanar als militants “tranquil.litat i confiança”.

Segons Bartumeu, després de l’acte de presentació del programa electoral a Ordino dissabte passat al vespre, “la societat andorrana ha pogut veure que els socialdemòcrates, amb l’Alternativa, estem a punt, preparats per governar” i això ha fet que “alguns sectors s’hagin posat molt i molt nerviosos i comencen a intoxicar l’opinió pública”.

pdf3.jpg