Bartumeu deixa clar que mai ha proposat al PRO ni al GDP incorporar-se a l’Alternativa

Autor:
Font:
Publicat el: 21 de Gener de 2009

Diari Mes Andorra  

ANA

EL candidat a cap de Govern de l’Alternativa i president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, qualifica «d’intoxicació pura i dura» les informacions que apuntaven a una negociació de l’Alternativa amb el PRO d’Enric Dolsa i el GDP dels germans Garrallà per intentar incorporar-los al projecte que lidera el Partit Socialdemòcrata.

Bartumeu va fer aquest desmentit a través d’una carta adreçada a tots els militants i simpatitzants de l’Alternativa, en la qual atribueix el que ell anomena «intoxicació» al fet que després de veure el resultat de l’acte de l’Alternativa a Ordino dissabte diu que «la societat andorrana ha pogut veure que els socialdemòcrates, amb l’Alternativa, estem a punt, preparats per governar. Precisament per això hi ha alguns sectors que s’han posat molt i molt nerviosos. I comencen a intentar intoxicar l’opinió pública».

La carta, signada pel propi Jaume Bartumeu, també adverteix que «aquesta intoxicació és la primera. En vindran d’altres, per això us demano tranquil·litat i confiança. Perquè no ens podem passar sis mesos desmentint cada matí intoxicacions i embolicades». A part del desmentiment deixant clar que «mai» ha fet aquesta proposta al Partit Renovador d’Ordino (PRO) ni al Grup Democràtic Parroquial (GDP), el líder socialdemòcrata aprofita per agrair l’assistència a l’acte a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino, en el qual es van aplegar més de 360 militants i simpatitzants i afirma que «l’acte d’Ordino ha estat una demostració de la nostra força i de la nostra responsabilitat».

pdf3.jpg