Bartumeu critica que no es faci res per la vaga de Correos

Autor:
Font:
Publicat el: 12 de Novembre de 2008

Diari d'Andorra

C. Berrio/ A. Tugas

El líder del Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va lamentar ahir que des de l’executiu no es faci res per intentar solucionar el conflicte que es viu a Correos, on els treballadors es van declarar en vaga ja fa més d’una setmana.

El cap de l’oposició va reconèixer que es tracta d’un problema “que ni ens pertany ni ens correspon”, però que considera d’afectació nacional, perquè s’ha interromput un “servei essencial”, i per tant el Govern “no se’n pot rentar les mans”. Així mateix, va criticar el cap de Govern per haver considerat que no era un problema de l’executiu. “Es tracta d’una nova mostra d’irresponsabilitat del senyor Pintat”, va declarar, i va carregar contra els liberals per no haver fixat per llei uns serveis mínims.

I és que, unes hores abans, el líder de l’executiu havia declarat que no es plantejava “seriosament fer d’intermediari”, i que només intervindria en el conflicte si li ho demanaven. Per Pintat, “cadascú és responsable de la seva política laboral i empresarial”. A més, va posar en relleu que “per sort tenim els correus francesos, i també podem enviar la carta per un altre costat”. Bartumeu va mostrar-se en desacord amb aquesta darrera afirmació, ja que, segons ell, “potser el 80% de la correspondència que arriba des de l’estranger ho fa a través d’aquesta oficina”. “S’hauria d’intentar trobar-hi una solució perquè tot el país està afectat”, hi va afegir.

pdf3.jpg