El PS es solidaritza amb el col·lectiu de funcionaris

Autor:
Font:
Publicat el: 1 d'Octubre de 2008

Diari Mes Andorra  

P. M. 

El líder del PS, Jaume Bartumeu, va assegurar que es solidaritza amb els funcionaris després de trobar-se amb representants del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP).

També va informar que dilluns vinent el grup parlamentari socialdemòcrata presentarà una esmena a la totalitat a la llei de mesures de reactivació econòmica per deixar clar que no són les que creuen que necessita el país. A més, presentaran dues esmenes a l’articulat d’aquesta llei que pretenen deixar la situació de la mútua dels funcionaris tal com està i una altra per mantenir les excedències amb reserva de plaça per als treballadors de la funció pública que tinguin un càrrec públic. Bartumeu va afegir que el grup parlamentari socialdemòcrata reclamarà al Govern tota la informació respecte a la mútua. Finalment, el cap de l’oposició va declarar que «entenc que els funcionaris poden exercir el dret de la vaga ja que està reconegut a la Constitució».

D’altra banda, Bartumeu es va reunir ahir també amb els representants de l’Associació d’importadors i distribuïdors de carburants, que li van presentar les seves reclamacions sobre la llei d’impostos especials. El líder del PS va assegurar que les estudiarà per veure si hi presenten alguna esmena.

pdf1