Gallardo prioritza les allaus a l’eixample de la carretera

Autor: M. PRAT
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 19 de Febrer de 2015

El candidat de la llista territorial d’SDP a Ordino, Felip Gallardo, va explicar ahir la seva proposta per millorar els accessos a l’estació d’Arcalís.

En una visita als camps de neu, acompanyat de la número dos de la candidatura Nacional, SílviaBonet,va assegurar que al seu entendre posar una solució per evitar les allaus que tallen la via és prioritari a fer-ne l’eixamplament.

“El Govern de DA ha fet una inversió a la carretera posant-hi més quitrà i així no solucionem el problema”, va assegurar, i hi va afegir que “primer cal actuar per les allaus, i després l’ampliació ja no cal”. I és que el candidat d’SDP va voler deixar clara la seva preocupació pel medi ambient i va assegurar que “nosaltres no creiem necessari posar més quitrà a la nostra vall. No vull deixar ni més quitrà ni més totxo als nostres fills”.

En aquest sentit va afirmar que “si cuidem Arcalís cuidem el patrimoni de la parròquia i de tot el país”. Així també va indicar que una de les propostes del seu programa és fer una llei d’espais naturals que englobi tant els espais naturals protegits com els no protegits i els urbans. I recordant la frase de Delfí Roca sobre el Bronx, va afirmar que “la Cortinada no és Nova York”.