SDP i Agreda creuen necessari revisar la Llei de Residus

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 3 de Febrer de 2015

El cap de llista d’SDP Víctor Naudi i el també candidat nacional Jaume Bartumeu van mantenir ahir una reunió amb quatre representants de la junta directiva de l’Associació de Gestors de Residus d’Andorra (Agreda), que va estar encapçalada pel seu president, Miquel Àngel Armengol. Naudi i Bartumeu van poder parlar així amb representants de l’associació que reuneix el 90% dels empresaris del sector de la gestió de residus i escoltar les seves preocupacions i les seves propostes per millorar l’actuació de l’administració en el seu sector.

Els representants d’Agreda consideren que no hi ha prou seguiment en la lluita contra l’intrusisme. Per això els representants d’SDP van reiterar que cal dotar de més mitjans la lluita contra l’intrusisme i la competència deslleial per garantir que l’activitat econòmica es faci amb les mateixes condicions per a tothom.

Els representants d’Agreda també van mostrar preocupació per l’endarreriment en l’enllestiment d’un nou programa informàtic per agilitzar les relacions del seu sector amb l’administració del Departament del Medi Ambient. Tots els reunits van coincidit en la necessitat de revisar la Llei de Residus per tal de contemplar la formació del personal del sector, fent un esment especial a la necessitat d’articular mesures adequades de prevenció per a la gestió de l’amiant.