Més controls contra l’intrusisme

Autor: EDITORIAL
Font: BONDIA
Publicat el: 3 de Febrer de 2015

L’Associació de Gestors de Residus d’Andorra (Agreda) va palesar ahir en una reunió que van mantenir amb el cap de llista de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP), Víctor Naudi, i el número 14 de la llista nacional, Jaume Bartumeu, l’intrusisme que pateix el sector.

De fet, l’intrusisme als diferents sectors ha estat una de les queixes constants i sobre les quals sembla que caldrà incidir d’una manera més ferma en el futur. Malgrat que s’han tirat endavant algunes iniciatives, sembla, si es tenen en compte les queixes expressades per diferents sectors d’activitat, que aquesta continua sent una pràctica habitual i que és lluny d’eradicar-se. Per tant, és evident que s’haurà de destinar més mitjans, especialment humans, a lluitar contra l’intrusisme.

Així, cal més controls que puguin evitar-lo i perquè, un cop es constati, també es pugui sancionar de la manera correcta. I és que hi ha diferents pràctiques que són molt difícils de detectar i, per tant, és evident que si no hi ha més controls no es podran eradicar tal com seria necessari. Aquest és un fet que provoca pèrdues als diferents sectors i, per tant, és necessari que es tingui en compte com una prioritat. D’aquesta manera, el Centre d’Actuació contra l’Intrusisme s’ha de potenciar molt més del que s’ha fet fins ara.