SDP aposta per intensificar els esforços i els mitjans en la lluita contra l’intrusisme

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 3 de Febrer de 2015

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) aposta per dotar de més mitjans la lluita contra l’intrusisme i la competència deslleial. Des de la formació es considera necessari fer un pas endavant en aquesta qüestió per garantir que l’activitat econòmica es fa en condicions d’igualtat per a tothom.

Així es va transmetre ahir en la reunió que el cap de llista nacional, Víctor Naudi, i el també integrant de la candidatura, Jaume Bartumeu, van mantenir amb representants de l’Associació de Gestors de Residus (Agreda). Durant la trobada, els quatre representants de la junta de l’entitat, encapçalats pel president, Miquel Àngel Armengol, van posar en relleu la preocupació pel fet que, al seu entendre, no es fan prou esforços per combatre l’intrusisme.

Des d’SDP també es va admetre la necessitat de revisar la legislació en matèria de residus per preveure la formació del personal del sector i, en especial, la necessitat d’adoptar mesures per a la gestió de l’amiant. “L’Estat ha de ser una ajuda i no una complicació, ha de ser un soci i no una competència deslleial”, va defensar Naudi, per qui el Govern ha de cuidar amb especial atenció el tractament dels residus tot tenint en compte que una gestió ambiental exemplar és clau per al turisme.