Mignon rep Bartumeu al Palau de l’Elisi

Autor:
Font:
Publicat el: 30 de Juliol de 2008

Diari Mes Andorra  

Redacció 

El president del grup parlamentària socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir al migdia amb la representant del copríncep francès, Emmanuelle Mignon, al Palau de l’Elisi, a París.

Bartumeu va manifestar la seva voluntat política de mantenir i defensar l’equilibri en les relacions d’Andorra amb els dos països veïns -França i Espanya. La trobada, que va durar uns 45 minuts, va servir per comentar diverses qüestions de l’activitat política i institucional del Principat. La reunió seguia la que es va mantenir al mateix lloc el setembre passat.

En acabar la reunió, el líder socialdemòcrata va declarar que «mantenir i reforçar la comunicació dels responsables polítics andorrans amb el copríncep francès és essencial per preservar l’equilibri del Coprincipat». De la mateixa manera, Bartumeu va assenyalar que «la història recent demostra que la nostra independència és més forta quan els andorrans saben acostar-se a Europa amb sinceritat i humilitat. En aquesta línia hem de saber preservar i cultivar els intercanvis econòmics amb França i enfortir els lligams institucionals amb el copríncep».

pdf3.jpg