Comunicat de premsa relatiu a la reunió mantinguda amb Emmanuelle MIGNON, Representant del Copríncep francès

Autor:
Font:
Publicat el: 29 de Juliol de 2008

logo-gps-consell.JPG

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha estat rebut aquest migdia al Palau de l’Elysée, a París, per Emmanuelle MIGNON, Representant del Copríncep francès. A la reunió, que s’ha perllongat durant tres quarts d’hora, hi ha assistit també Pascal ESCANDE, Cap del Gabinet de la Representació del Copríncep francès.

Aquesta reunió, que segueix la que es va mantenir, també al Palau de l’Elysée, el mes de setembre de l’any passat, ha servit perquè el cap de l’oposició hagi pogut comentar a la Representant del Copríncep diverses qüestions de l’activitat política i institucional d’Andorra.

De manera especial, Jaume BARTUMEU ha exposat a Emmanuelle MIGNON la seva ferma voluntat política de mantenir i defensar l’equilibri en les relacions d’Andorra amb els dos grans estats veïns -França i Espanya- en la línia assentada en la Constitució.

D’altra banda, Jaume BARTUMEU ha exposat a la Representant del Copríncep francès la seva línia de contactes polítics amb els màxims representants dels “Conseils Généraux” i els “Conseils Régionaux” geogràficament veïns d’Andorra.

En acabar la reunió, Jaume BARTUMEU ha declarat:

“Mantenir i reforçar la comunicació dels responsables polítics andorrans amb el Copríncep francès és essencial per a preservar l’equilibri del Coprincipat.”

Així mateix ha assenyalat que “… la història recent demostra que la nostra independència és més forta quan els andorrans saben acostar-se a Europa amb sinceritat i humilitat. En aquesta línia hem de saber preservar i cultivar els intercanvis econòmics amb França i enfortir els lligams institucionals amb el Copríncep francès.”

París, 29 de juliol del 2008

pdf3.jpg