El PS replica a Pintat i li diu que s’ha fet una “oposició rigorosa”

Autor:
Font:
Publicat el: 24 de Juliol de 2008

Diari BonDia

Redacció

Les declaracions que va fer el cap de Govern, Albert Pintat, el 15 d’aquest mes contra l’actitud del Partit Socialdemòcrata sobre la reforma fiscal no han agradat gens al partit de l’oposició, que ahir va emetre un comunicat en què detalla totes les accions que han dut a terme els socialdemòcrates des dels inicis d’aquesta legislatura.

D’aquesta manera, els socialdemòcrates volen demostrar que “s’ha fet una oposició rigorosa i responsable, plantejant des del primer dia de la legislatura un pacte d’Estat per a la reforma tributària”. En aquest sentit, el Partit Socialdemòcrata també recorda al màxim responsable de l’executiu andorrà “la voluntat de col·laboració amb el Govern en els temes d’Estat, entre els quals hi ha la reforma fiscal”.

Prova d’aquesta “oposició rigorosa i responsable” són les múltiples intervencions al Consell General durant les quals el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha proposat la creació d’una taula de diàleg amb els actors econòmics, socials i governamentals per tirar endavant la reforma econòmica. En aquest sentit, els socialdemòcrates recorden que “sempre s’ha tingut la mà obertura” a buscar el consens entre les forces polítiques del país en aquesta matèria.

La darrera d’aquestes citacions és la relativa a la intervenció del cap de Govern en l’últim debat d’orientació política, en què Albert Pintat va dir al president del grup parlamentari socialdemòcrata: “No perdem el temps, jo crec que en aquesta legislatura ho hem intentat, però no ha estat possible.”

pdf3.jpg