Comunicat de premsa relatiu a l’assistència de Jaume BARTUMEU a la cloenda de l’11è Congrés del PSC a Barcelona

Autor:
Font:
Publicat el: 20 de Juliol de 2008

logopartitsocialdemocrata 

Jaume BARTUMEU ha assistit aquest matí i fins a quarts de tres de la tarda als actes de cloenda de l’11è Congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya. Un congrés en el qual els socialistes catalans han celebrat el 30è aniversari de la seva organització.

La jornada d’avui ha servit per a continuar els contactes amb diferents responsables socialistes catalans. Jaume BARTUMEU ha vist amb satisfacció com Isidre MOLES, amb el qual ja s’havia entrevistat divendres passat, en l’acte d’obertura del Congrés, ha estat elegit president del PSC.

El candidat del PS a cap de Govern ha continuat així aprofundint en la qüestió dels transports en zones veïnes d’Andorra i, especialment, en el projecte de desenvolupament de l’aeroport de la Seu d’Urgell.

Ha pogut comprovar que les declaracions contradictòries del govern liberal andorrà en relació a promoure un aeroport en territori d’Andorra o bé en centrar els esforços en la construcció d’un heliport a Andorra contribueixen a restar credibilitat al govern d’Albert PINTAT.

En una trobada mantinguda durant el Congrés amb el Primer Secretari del PSC i President de la Generalitat, José MONTILLA, amb el qual ja havia coincidit a Madrid en el recent Congrés del PSOE, Jaume BARTUMEU ha pogut comentar diverses qüestions d’interès mutu calatano-andorrà. També han parlat de transports ferroviaris i del projecte d’aeroport de la Seu.

Acabats aquests dos dies d’assistència al Congrés del PSC, Jaume BARTUMEU ha declarat: “… és urgent que Andorra tingui una relació fluida, franca i per tant seriosa amb els seus veïns. La política basada en el doble llenguatge que porta a canviar de discurs cada vegada que es canvia d’interlocutor ha tocat sostre.”

Oficina del Candidat del PS

Barcelona, 20 de juliol del 2008

pdf3.jpg