Jaume Bartumeu demana a Joaquim Nadal informació sobre l’aeroport de la Seu

Autor:
Font:
Publicat el: 19 de Juliol de 2008

Diari d'Andorra

Redacció 

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va assistir ahir al congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Barcelona.

Durant la sessió, el futur candidat del PS a cap de Govern va mantenir una reunió amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal.

Durant la trobada, els dos polítics van repassar diferents qüestions relatives a l’estat de les comunicacions entre Catalunya i Andorra i van dedicar una atenció especial a la xarxa ferroviària propera al Principat i al projecte de reobertura de l’aeroport de la Seu d’Urgell. “Hem de conèixer exactament quina és la situació actual de la infraestructura. En l’àmbit de les comunicacions amb Catalunya hem de tocar de peus a terra i encarar seriosament els problemes”, va explicar el parlamentari socialdemòcrata, que no va estar-se de criticar el Govern: “No s’hi val a fer volar coloms, com fan els liberals, que anuncien trens i aeroports sense cap base sòlida”. Bartumeu i Nadal van acordar mantenir una altra reunió passat l’estiu.

El líder del PS, que va estar acompanyat durant la seva assistència al congrés per Pere Canals, membre del comitè executiu de la formació, també va aprofitar la jornada per mantenir contactes amb altres integrants de la força catalana. Així, al matí va reunir-se amb l’eurodiputada Maria Badia, secretària de Relacions Internacionals i Política Europea del PSC, i al migdia, va mantenir un dinar de treball amb el senador Lluís Maria de Puig, president de l’assemblea parlamentària del Consell d’Europa. Bartumeu també va intercanviar impressions amb Cristian Bourquin, president del Consell General dels Pirineus Orientals, i amb l’eurodiputat Raimon Obiols.

pdf3.jpg