Comunicat de premsa relatiu a la reunió mantinguda amb Joaquim Nadal a Barcelona

Autor:
Font:
Publicat el: 18 de Juliol de 2008

logopartitsocialdemocrata 

Una delegació del Partit Socialdemòcrata formada pel candidat a cap de Govern, Jaume BARTUMEU, i Pere CANALS, membre del Comitè Executiu del PS, ha assistit aquest divendres a l’11è Congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya.

En arribar al Congrés, Jaume BARTUMEU ha mantingut una trobada amb l’eurodiputada Maria BADIA, Secretària de Relacions Internacionals i política europea del PSC.

Al migdia, Jaume BARTUMEU i Pere CANALS han mantingut un dinar de treball amb el senador Lluís Maria de PUIG, president de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.

A segona hora de la tarda, després d’haver escoltat l’informe de gestió que ha presentat el primer secretari del PSC, José MONTILLA, Jaume BARTUMEU ha mantingut una reunió de treball amb Joaquim NADAL, Conseller de Política territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, per fer un repàs de la situació de les comunicacions entre Andorra i Catalunya. S’ha comentat així la situació de la xarxa ferroviària catalana més propera a Andorra.

D’altra banda s’ha parlat també de l’evolució de les actuacions de la Generalitat de Catalunya en relació al projecte d’Aeroport de la Seu d’Urgell. Ambdós responsables han convingut de mantenir una nova reunió passat l’estiu.

En sortir de l’entrevista Jaume BARTUMEU ha declarat “…hem de conèixer exactament quina és la situació actual del projecte d’Aeroport de la Seu d’Urgell. En l’àmbit de les comunicacions amb Catalunya hem de tocar de peus a terra i encarar seriosament els problemes. No s’hi val fer volar coloms, com ho fa sovint el govern liberal, que anuncia trens i aeroports sense cap base sòlida.”

D’altra banda Jaume BARTUMEU ha parlat amb Cristian BOURQUIN, president del “Conseil Général” dels Pirineus Orientals, amb el qual han convingut de reunir-se properament.

Finalment, el candidat a cap de Govern s’ha entrevistat durant el Congrés amb Isidre MOLAS, President de la Fundació Rafael CAMPALANS i amb Raimon OBIOLS, eurodiputat del PSC.

Oficina del Candidat del PS

Barcelona, 18 de juliol del 2008

pdf3.jpg