Bartumeu: “La polèmica pel vial mostra l’autodestrucció liberal”

Autor:
Font:
Publicat el: 3 de Juliol de 2008

El Periodic d'Andorra 

Jaume Ventura

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va valorar ahir les informacions sortides als mitjans sobre l’incompliment del Grup Liberal del pacte a què hauria arribat amb el Govern sobre el vial de Sant Julià.

El polític de la capital es va mostrar preocupat per la situació, i va comparar el cas amb els últims anys d’UCD a Espanya: “Es demostra l’autodestrucció de la força que ha manat 13 anys al país i que ara esclata per tot arreu”. El líder de l’oposició, a més, va criticar que aquesta situació acaba perjudicant el Principat: “Amb aquesta divisió, no es pot construir un projecte sòlid, i menys quan l’únic que els preocupa és xafar l’ull de poll del que tens al costat”.
Pel que fa als últims mesos de legislatura, Bartumeu va repetir el que ja ha destacat diverses vegades: “La legislatura fa temps que està acabada. Nosaltres el que volem és que s’acabi aprovant la reforma de la CASS perquè és essencial”.

PROGRÉS SOSTENIBLE// D’altra banda, Bartumeu va aprofitar per recordar que en el congrés de la Internacional Socialista d’Atenes en el qual va participar el cap de setmana passat va quedar demostrat que els socialdemòcrates “defensem un desenvolupament sostenible”. En aquest sentit, va lamentar que en el Debat d’Orientació Política passat es retallés la quota de la disminució de malgastament d’energia que es va fixar des de les files socialdemòcrates, tot i que va celebrar que per primer cop s’hagi presentat una iniciativa similar.

pdf3.jpg