Bartumeu: “A Finances fa temps que han perdut els papers”

Autor:
Font:
Publicat el: 4 de Juny de 2008

El Periodic d'Andorra 

Aina Mauri i Lisa

El líder del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va catalogar de “paradoxa” el fet que els liberals no retirin el crèdit extraordinari per a la desviació de Sant Julià quan CDA-S21 ja va votar el projecte de llei d’Acompanyament del Pressupost per a aquest supòsit.

És per aquest motiu, que els socialdemòcrates van formular una esmena a la totalitat per demanar que es retiri el projecte de llei esmentat. “Al Ministeri de Finances fa dies que han perdut els papers”, va afirmar Bartumeu, indicant que en el cas que el Consell General rebutgi l’esmena, “podrien votar dos cops una mateixa dotació per al mateix projecte”. Al mateix temps, el socialdemòcrata va declarar que en el cas que s’acceptés, seria el primer cop que els liberals voten una esmena a la totalitat del Partit Socialdemòcrata.

CRÈDITS EXTRAORDINARIS// El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Esteve lópez, va presentar a Sindicatura una pregunta relativa a quatre transferències de crèdit per ampliar les despeses destinades a retribuir el personal de relació especial. Bartumeu va titllar de “malbaratament del pressupost” el fet que amb les partides pressupostaries decidides per al 2008 no n’hi hagi hagut prou per sufragar aquestes despeses i va assenyalar que “la setmana que ve tornarem a tenir més despeses”.

La pregunta va en relació a l’autorització de quatre transferències de crèdit portades a terme al febrer i l’abril, pels imports de 20.020 euros, 55.368 euros, 18.000 euros i 17.168 euros destinats al Gabinet de Premsa i Comunicació, de Turisme i Ensenyament Superior i d’Economia. D’altra banda, Bartumeu va explicar que pròximament “es repararà la injustícia” per la qual la Creu Roja ha hagut de finançar-se les despeses del transport sanitari. S’aprovarà un suplement de crèdit per reparar les despeses que han portat a l’organització no governamental a patir un important dèficit.

pdf3.jpg