Bartumeu vol tots els informes del cas ‘PaperS’

Autor:
Font:
Publicat el: 3 de Juny de 2008

Diari BonDia

Redacció

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha sol·licitat al síndic general, Joan Gabriel, que es requereixi a l’executiu tota la documentació relativa a la denúncia que va cursar el Govern a la fiscalia per un article publicat al butlletí PaperS a principis del 2007.

El cap de l’oposició vol que se li faciliti la còpia certificada de l’acord que ha de figurar en l’acta de la reunió del consell de ministres en què es va decidir i acordar portar a la fiscalia el contingut de l’article publicat al butlletí.

Bartumeu també demana la  còpia dels informes jurídics que eventualment haguessin estat encomanats pel Govern per fomentar la denúncia, l’escrit a través del qual es va adreçar a la fiscalia i els escrits creuats entre el Govern i l’òrgan judicial, així com la còpia de la notificació, comunicació o providència d’acord amb la qual la fiscalia va fer saber a l’executiu que no hi havia lloc a continuar les diligències. Finalment, també se sol·licita la documentació relativa a les eventuals comunicacions en relació amb la denúncia que la Batllia hagués pogut trametre o comunicar al Govern.

pdf1