Bartumeu lamenta “que no es vulgui reformar l’Administració”

Autor:
Font:
Publicat el: 15 de Maig de 2008

El Periodic d'Andorra 

J.V.

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb el portaveu de la plataforma de funcionaris que negocia la reforma de la llei de la Funció Pública, Gabriel Ubach, a més de diversos representants sindicals més, per analitzar el rumb de les converses amb el Govern.

El líder de l’oposició va criticar “que amb 12 anys s’hagi desvertebrat tant el sector o que hi hagi tants funcionaris amb una graella de retribució tan baixa”. A més, va destacar que li crida l’atenció “que no hi hagi una voluntat d’afavorir una Administració pública reformada i moderna. Nosaltres estem treballant en l’àmbit de la funció pública i no ens agrada aquest plantejament”.

Pel que fa als motius d’aquesta situació, el polític de la capital va destacar que “està encallat perquè els governs liberals han deixat degenerar la situació i no han volgut vertebrar una Administració moderna. Ha de quedar clar que els mals no els han produït els funcionaris”.

UBACH S’EXPLICA// D’altra banda, Ubach va voler sortir al pas de les declaracions del ministre de Finances, Ferran Mirapeix, que dimarts va lamentar que els funcionaris no haguessin presentat propostes a la reunió que van tenir, a més de va criticar els “interessos” que hi ha en certs sectors perquè les negociacions fracassin.

En aquest sentit, el duaner va aclarir que van optar per no presentar la seva contraoferta perquè “hi havia moltes coses que no estan del tot clares, per la qual cosa vam demanar explicacions. Preferim estarne segurs. Mirapeix pot vendre la pel.lícula com vulgui, però amb un mes no es pot estudiar tota una llei i presentar unes esmenes. El problema és que ell és molt aficionat a la ciència-ficció”.

pdf3.jpg