Aleix exposa a Bartumeu la preocupació pel futur financer

Autor:
Font:
Publicat el: 10 de Maig de 2008

El Periodic d'Andorra 

J.V.

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir a la seu parlamentària de la formació amb el president de la patronal de la Petita i Mitjana Empresa (Pime), Marc Aleix, per analitzar l’actual situació econòmica del Principat i les possibles solucions o estratègies a seguir per sortir-ne i poder afrontar millor el futur dels negocis del país.

Segons va explicar el dirigent socialdemòcrata, “la Pime ens ha explicat que estan cada dia més espantats per l’evolució de la situació econòmica, de les dificultats que tenen per contractar personal i el desvinculació del Ministeri de Turisme de les preocupacions del sector hoteler”. En aquest sentit, Bartumeu va recordar que Aleix precisament pertany a aquest col·lectiu, per la qual cosa és “perfectament conscient” de les dificultats i els problemes que hi ha.

I és que l’hoteler sempre s’ha mostrat molt crític amb la situació econòmica del país i les mesures que està prenent el Govern d’Albert Pintat. En aquest sentit, Aleix creu que durant els últims mesos “hi ha hagut una degradació del sector turístic i comercial, cosa que es mantindrà i, a més, s’accentuarà”. També lamenta que “el cost de la vida està pujant moltíssim. Els lloguers sembla que s’estan aturant però continuen sent molt alts”.

pdf3.jpg