Comunicat de premsa relatiu a la demanda d’informació presentada per Mariona González sobre l’adjudicació directa i urgent de la CASS a l’empresa Patrigest

Autor:
Font:
Publicat el: 28 de Maig de 2012

logo-gps-consell.JPG

El socialdemòcrates volen saber què hi ha al darrera d’una adjudicació directa i urgent de la CASS a l’empresa Patrigest

La consellera general Mariona González demana còpia del contracte amb l’empresa Patrigest

La consellera general socialdemòcrata Mariona González ha demanat al Govern, a l’empara del que estableix l’article 5 del Reglament del Consell General, que la Caixa Andorrana de Seguretat Social li faciliti còpia “… del contracte signat amb l’empresa PATRIGEST informació financera SLU…”

La consellera socialdemòcrata també demana còpia “… de l’informe comparatiu d’empreses (si existeix) elaborat per la Caixa Andorrana de Seguretat Social que demostra que aquesta empresa és la que millor s’adapta econòmicament i professionalment per a la realització d’un estudi actuarial.”

Els socialdemòcrates també demanen una certificació “… de l’acord del Consell d’Administració…” de la CASS per a dur a terme l’estudi.

Aquesta demanda d’informació es planteja després que el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra de data 4 d’abril del 2012 publiqués una adjudicació directa i urgent de la CASS a la societat mercantil PATRIGEST informació financera SLU per la realització d’un estudi actuarial per l’import total de 92.000 euros.

El Grup parlamentari socialdemòcrata considera que una adjudicació directa i urgent per una suma tan significativa hauria d’estar molt ben fonamentada. Altrament es podria confirmar que el president el Consell d’Administració de la CASS segueix actuant en una línia que no coincideix amb la que correspondria emprar a un Consell d’Administració situat per damunt i al marge de l’orientació política liberal del Govern.

Quan es rebi la informació sol·licitada el Grup parlamentari socialdemòcrata farà pública la seva valoració.

(S’acompanya còpia de la demanda d’informació, entrada al Registre del Consell General el dia 23 de maig del 2012, núm. 0476)

Andorra la Vella, 28 de maig del 2012