Els socialdemòcrates, contra la «propaganda» de la CASS

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 20 de Març de 2012

Els socialdemòcrates no volen deixar passar les dades relacionades amb la despesa de la Caixa Andorrana de Seguretat Social. Ahir, la consellera general de la formació, Mariona González, va presentar al Consell General una pregunta per saber quant van costar «els anuncis o la campanya de publicitat del Consell d’Administració de la CASS als mitjans de comunicació del país».

La demana es va fer arran del comunicat d’aquest òrgan aparegut el 13 de març per donar suport al seu president, Josep Delgado, després de la polèmica generada per les seves «alarmants declaracions». L’objectiu socialdemòcrata passa per criticar que es «gastin diners fent-se propaganda», informa l’ANA.

Al grup parlamentari socialdemòcrata li sembla «paradoxal» que en uns moments de contenció de la despesa i en el qual es «redueixen, retallen o anul·len» prestacions, el Consell d’Administració «gasti diners en fer-se propaganda».

La formació també troba inadmissible que els administradors «es limitin a aplaudir la política del govern de DA, situant-se així en l’àmbit polític i ben lluny de la neutralitat pròpia de la missió de servei públic que tenen encomanada per la llei».

El PS també considera que és un despropòsit que el mateix president «no se sàpiga estar de firmar el comunicat donant-se suport». Finalment, el PS aplaudeix l’actitud del representant dels jubilats, Lluís Samper, que s’ha abstingut de participar en aquesta operació.