Comunicat de premsa relatiu a la pregunta formulada per Mariona González sobre el cost de la publicació d’un comunicat de suport a Josep Delgado

Autor:
Font:
Publicat el: 19 de Març de 2012

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata vol saber quan li ha costat a la CASS la publicació d’un comunicat de suport a Josep Delgado

La consellera general socialdemòcrata Mariona González ha formulat una pregunta mitjançant la qual vol saber “quan han costat els anuncis o campanya de publicitat del Consell d’Administració de la CASS als mitjans de comunicació del país”.

En la motivació de la pregunta la consellera general socialdemòcrata recorda que el Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social va fer públic dimarts passat, 13 de març, un comunicat mitjançant el qual “… donava suport al seu president, Josep Delgado, després de la polèmica generada per les seves alarmants declaracions.”

El fet que el comunicat hagi estat publicat íntegrament per la premsa i amb una presentació o maquetació similar a la d’un anunci publicitari permet pensar que es tracta, de fet, d’un anunci o d’una campanya de publicitat.

Al Grup parlamentari socialdemòcrata li sembla paradoxal que en uns moments en els quals es pregona la contenció en la despesa i es procedeix a modificar prestacions, reduint-les, retallant-les o anul·lant-les, a nombrosos assegurats el Consell d’Administració procedeixi a gastar els diners en fer-se propaganda.

Aquesta actuació és inadmissible també quan s’analitza el contingut del comunicat, en el qual es comprova que els administradors que el signen es limiten a aplaudir la política del govern de DA, situant-se així en l’àmbit polític i ben lluny de la neutralitat pròpia de la missió de servei públic que tenen encomanada per la llei.

També és un altre despropòsit, fruit de la seva militància política, que el mateix president que ha generat la polèmica no se sàpiga estar de firmar el comunicat autorecolzant-se.

Precisament perquè la majoria dels administradors semblen haver perdut el nord convé saludar l’actitud de l’administrador que representa els jubilats, Lluís Samper, que s’ha abstingut de participar en aquesta operació política de suport al govern de DA.

(S’acompanya còpia de la pregunta formulada, entrada al Registre del Consell General el dia 16 de març del 2012, núm. 0215)

Andorra la Vella, 19 de març del 2012