Comunicat de premsa relatiu a presentació de l’esmena a la totalitat al projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal

Autor:
Font:
Publicat el: 9 de Febrer de 2012

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat una esmena a la totalitat al projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal

El president del Grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat aquest matí una esmena a la totalitat al projecte de llei mitjançant el qual el govern de DA pretén reduir la despesa pública en matèria de personal procedint a diverses congelacions i retallades de retribucions salarials del personal de la funció pública.

El Grup parlamentari socialdemòcrata planteja aquesta esmena a la totalitat per a exposar que la fonamentació en la qual s’assenta el projecte de DA no es correspon amb els criteris que defensen els socialdemòcrates per a la reforma de la funció pública.

Els consellers socialdemòcrates consideren que el projecte genera dubtes raonables quant als terminis d’aplicació i crea confusió a l’entorn del sistema de gestió de l’acompliment, que es manté sense que s’aclareixi com es vol fer.

És ben evident que DA ha presentat aquest projecte sense tenir una visió clara de la reforma de l’Administració Pública.

La campanya contra el funcionariat encapçalada per la CEA i aplicada per DA tracta de criminalitzar el col·lectiu. “Privilegis, seguretats, inflexibilitat” són conceptes escampats a fi de posar-hi en contra una massa creixent de desposseïts de drets, per iniciar una veritable cacera de bruixes contra un sector (docents, metges, bombers, policies, administratius…) que invoquen un món de protecció laboral avui anatemitzada.

El Grup parlamentari socialdemòcrata vol i defensa una reforma seriosa de l’Administració però no participarà en la campanya de desprestigi de la funció pública que promou DA.

(S’acompanya còpia de l’esmena a la totalitat registrada al Consell General el dia 9 de febrer del 2012, núm. 0116)

Andorra la Vella, 9 de febrer del 2012