Comunicat de premsa relatiu a la demanda del contracte del nou gerent d’Andorra Turisme

Autor:
Font:
Publicat el: 16 d'Octubre de 2011

logo-gps-consell.JPG

David Rios demana el contracte du Budzaku amb Andorra Turisme

El Grup parlamentari socialdemòcrata vol conèixer l’abast de la relació contractual establerta amb el nou gerent d’Andorra Turisme.

En la sessió del Consell General de control al Govern, que es va celebrar el dia 29 de setembre, el ministre de Turisme va respondre, amb evident prepotència, al conseller general socialdemòcrata que la contractació del Sr. Budzaku per a dirigir la societat pública Andorra Turisme era un gran encert i que el sou convingut, més de vuit mil euros (8.000 euros), era “de mercat”.

Fins i tot va afegir que el Sr. Budzaku experimentava una simpatia tan gran vers Andorra que hauria acceptat unes condicions, és a dir una retribució, inferiors a les que gaudia a Espanya.

Amb la finalitat de conèixer l’abast de la relació contractual establerta el conseller general socialdemòcrata, David Rios, ha demanat al Govern que li sigui tramesa “còpia del contracte i qualsevol altre document contractual que estableixi la relació de prestació de serveis, laboral o mercantil, del Sr. Betim Budzaku, amb Andorra Turisme, SAU.”

Una vegada el Govern hagi facilitat, d’acord amb el que disposa l’article 5 del Reglament del Consell General, la documentació contractual requerida, el Grup parlamentari socialdemòcrata podrà avaluar l’abast de la “simpatia” vers Andorra del contractat i, també, el cost global d’aquesta contractació.

(S’acompanya còpia de la demanda d’informació registrada el 14 d’octubre amb el núm. 1025, al Registre del Consell General)

Andorra la Vella, 16 d’octubre del 2011