El PS demana una còpia del contracte de Betim Budzaku

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 17 d'Octubre de 2011

El grup parlamentari socialdemòcrata vol conèixer tota la informació relativa a la contractació de Betim Budzaku com a nou gerent d’Andorra Turisme. I per això el conseller del grup David Ríos ha adreçat una demanda d’informació al Consell General en què se sol·licita al Govern que els faciliti la còpia del contracte i de “qualsevol altre document contractual que estableixi la relació de prestació de serveis, laboral o mercantil, del senyor Betim Budzaku amb Andorra Turisme”.

El fitxatge del nou responsable d’Andorra Turisme ja va ser objecte d’una pregunta del conseller socialdemòcrata al Govern en una sessió parlamentària de control fa pocs dies. Aleshores el ministre responsable, Francesc Camp, va desvelar el sou del professional macedoni nacionalitzat espanyol: 8.461 euros al mes a banda d’un variable per objectius de fins un màxim de 20.000 euros anuals. El ministre va argumentar que es tractava d’un salari “de mercat” i que el que necessitava la societat era un directiu experimentat i “agressiu”.

Els socialdemòcrates lamenten la manera en què Camp va respondre la demanda de l’oposició. En el comunicat de premsa fet públic ahir assenyalen que ho va fer “amb evident prepotència” i ironitzen amb el fet que el titular de Turisme manifestés, segons recull el comunicat, que “el senyor Budzaku experimentava una simpatia tan gran vers Andorra que hauria acceptat unes condicions, és a dir una retribució, inferiors a les que gaudia a Espanya”. El text del PS hi afegeix que una vegada disposin de tota la documentació reclamada “el grup parlamentari sociademòcrata podrà avaluar l’abast de la simpatia vers Andorra del contractat i el cost global d’aquesta contractació”.

pdf3.jpg