El PS acusa el Govern d’utilitzar les xarxes socials en favor de DA

Autor: REDACCIÓ
Font: BON DIA
Publicat el: 2 d'Agost de 2011

El Partit Socialdemòcrata (PS) va emetre ahir un comunicat en què posava de manifest l’ús que fa el Govern d’Andorra de les xarxes socials en favor, segons denuncien, de Demòcrates per Andorra.

“Constatem que la proclama de neutralitat institucional queda rotundament desmentida per la utilització clarament partidista de les seves xarxes socials institucionals del departament de comunicació del Govern de Demòcrates per Andorra”, van concloure des del PS.

A tall d’exemple d’aquest ús de les xarxes socials posen de manifest la darrera sessió del Consell General i afegeixen que “el Govern reenviava pel Twitter la intervenció de la portaveu de DA en el debat al Consell General”, mentre que no es van fer cap ressò de la intervenció del portaveu del grup parlamentari socialdemòcrata.

Un altre fet que consideren “il·lustratiu” d’aquest ús “partidista” de les xarxes socials és  que “només cal veure a quines persones o forces polítiques segueix el Twitter del Govern”. En aquest sentit, afegeixen que han pogut comprovar que segueix a Demòcrates per Andorra, a Jordi Cinca i Francesc Camp, a Rosa Ferrer i a l’alcalde convergent de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.

D’aquesta manera, afegeixen, es desmenteix la manifestació del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, quan va respondre al conseller David Rios que no és el Govern de DA sinó el “Govern d’Andorra”.